Trött men nöjd med dagen.

Varit fullt upp hela dagen men det har bara varit roligt och jag har verkligen hunnit med massor. Haft en kanonbra dag på jobbet och sen hunnit fixa lite och kolla vilka dagar jag kan jobba framåt och bokat in lite kunder, vilket alltid är superroligt. Sen hem och hämta minsta och fixa mat så ja nu har jag landat i soffan och bara myst ner mig framför tv:n lite medans jag väntar på att stora dottern ska komma hem.

Fått erbjudande om mer jobb så ja det ska planeras in lite sånt också och det är alltid roligt med jobb när man verkligen brinner för det man gör så det kommer nog blir väldigt roligt. Har kollat här hemma så det är ok för de och ja de har inga problem att jag jobbar lite mer haha undrar varför... Sen ska det planeras in lite annat också men det kommer nog bli bra i slutänden.

Nej nu myser jag ner mig en liten stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Härligt med mera jobb om det är så du vill ha det och att du orkar med 😊 Ta hand om dig bara 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack för din omtanke <3 Ja jag vill verkligen eftersom jag jobbar bara 2 dagar i veckan nu och det är verkligen roligt så kommer jag tacka ja till det erbjudandet 😊 Tackar och du med får ta hand om dig 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma