Trött men nöjd med dagen.

Oj ja det känns i benen att jag varit hemma ett bra tag nu och även om jag rör på mig hemma så blir det en hel del stillasittande framför datorn när jag pluggar. Så nu känns det i både ben och fötter att jag varit på jobbet. Men det är en skön känsla och jag vet att den går över fort. Det är alltid lika roligt att få träffa kollegor och brukare och ja nu var det superlänge sen eftersom jag varit hemma med lilla fröken som var sjuk förra veckan. Vart en lugn dag men ändå hade jag lite att göra och det var skönt för då gick dagen fort.

Ja fredag kväll och jag har landat i soffan men är så trött, lite småprata med barnen och sen njuta av tv en stund får det bli.
Vi har pratat lite om framtiden och nu har dottern släppt nyheten och vi kan berätta att jag ska bli mormor igen, för 4:e gången och ja jag längtar lite efter denna lilla tjej som ska komma och jag vet att alla mostrar och morbröder ser fram emot den lilla också.
Tänk att ett litet liv kan göra så många förväntansfulla och vi vet att vi alla kommer välkomna henne med öppna armar.
Och jag är tacksam att jag får delta så nära min dotter och alla mina barnbarn.

Så med det så njuter jag i soffan en kort stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer