Trött men nöjd med dagen.

Idag har jag verkligen hunnit med mycket på förmiddagen och ja även resten av dagen även om det vart en del vila också. Hade även tänkt plugga lite men det var strul med plattformen så vi kom inte in och när det var fixat så ja då var jag lite trött. Men jag är ändå nöjd med dagen och imorgon ska jag verkligen plugga massor har jag tänkt. Vi får se hur dagen kommer bli men det tar jag då.
Mycket prat har det blivit och sonen var snäll och klippte gräset åt mig så jag slapp och ja han vill ha lite extra pengar så då får han göra det.

Minstingen har hållit på och fixat lite i sitt rum så nu fick två av blomkrukorna komma ut i köket istället då hon ville ha lite annat i fönstret och ja det säger jag ju inte nej till. Två kartonger till är tomma och ja det känns skönt och snart så kommer alla vara tomma och det är superskönt och även om det tar tid så får det ta den tid det tar för jag vill ha det bra och inte att grejorna ska bli instoppade i något skåp. Och jag tror vi kommer få ordning på det så småningom.

Myser ner mig i soffan en stund och kikar på ett avsnitt ur någon serie innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer