Trött landar jag i soffan.

Ja nu är jag trött men väldigt nöjd med dagen och kvällen. Jobbat kväll och ja det är lite jobbigt men ändå känner man att man fått lite gjort. Känns även i fötterna att man stått och gått en del och jag hade lite inplanerat på jobbet och det blir lätt så när man inte jobbat på nästan två veckor.. Planerad ledighet kallas det och ja det har varit superskönt och det är synd jag inte bara kan göra så men ja nu när jag hade tillfälle så gjorde jag så och det var superskönt att få vara ledig med barnen medans dem fortfarande hade sommarlov.
Även om jag har pluggat så har jag kunnat koppla av från allt vad jobbet heter.

Har även tagit några beslut idag och det ska bli väldigt intressant att se vilka resultat jag kommer få av dem, kommer säkert berätta mer längre fram men inte just nu. Jag vet det kan göra en stor skillnad i mitt och barnens liv även om det kan bli lite jobbigt i början men jag tror det kommer bli kanonbra i slutänden. Och jag tror det kan hjälpa mig i mitt arbete senare med när jag är klar med min utbildning.

Myser ner mig en stund till i soffan och njuter av kvällen innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Nattinatti

Gillar

Kommentarer