Trött i både kropp och knopp.

Känns i kroppen att man settat mycket idag och ja även i huvudet då det vart möte, lunch, rast och möte för mig i dag. Nästa gång dem föreslår att vi har ett extra möte samma dag vi har andra möten så ska jag nog be dem ändra det för det blir lite för mycket. Men det har varit bra möten och ja det vart en del information men jag tror vi kan hantera det så småningom. Men man känner sig ganska trött i både kropp och knopp just nu.

Efter sista mötet skulle jag egentligen jobbat lite men jag pratade med chefen förra veckan så jag kunde få ledigt och åka hem direkt efter mötet istället och ja det var nog bra jag gjorde det för jag hade inte gjort ett bra jobb om jag åkt tillbaka efteråt.
Och lilla E tyckte det var skönt att få komma hem lite tidigare än det var tänkt från början och ja jag klagade inte över att få sluta skapligt och åka hem. Fixa lite mat och sen äta med lilla E då dem andra var iväg på lite utflykter. Men ja så ser det ut ibland och då får man anpassa det lite och dem fick njuta av god pasta och kasslersallad när dem kom hem istället.

Tror jag ska mysa ner mig en stund i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer