Trött efter all lek och bus.

Ja idag är jag trött men roligt har vi haft och jag vet inte vem som var tröttast, jag eller barnbarnen. Jag är nöjd och jag tror dem med var det. Och minsta skruttungen var full av bus och har verkligen busat med alla men hon är lite skeptisk till den yngre morbrodern haha så fort han kommer så springer hon och vill till någon av mostrarna eller mig. Ja han är sällan hemma hos dem så hon träffar inte honom så mycket och ja då kan det vara lite läskigt ibland. Men det brukar gå bra efter en stund.

Ja dottern och hennes familj har flyttat in i ett radhus idag och jag tror det kommer bli jättebra för dem alla, vi hjälpte till lite att packa upp lite när vi lämnade minsta barnbarnet och det kom en rejäl skur så då passade vi på att stå lite på deras altan och lilla skruttan tyckte det var jätteroligt och försökte fånga regndropparna haha lilla skruttan. Men det är mysigt att sitta under ett tak och lyssna när det smattrar i regnet och kanske tända lite ljus. Jag tror dem kommer trivas där.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Här har jag tänt säsongens första levande ljus ikväll
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Det är mysigt, vi tända några igår kväll
nouw.com/positiv5barnsmamma