Tisdag och jobb står på min agenda.

Godmorgon tisdag och det innebär jobb för mig och jag har fortfarande samma känsla av overklighet som man har när något man velat länge äntligen händer. Och ja detta yrke är något jag drömt om att få jobba med i många år även om jag trott det skulle vara omöjligt ibland men nu är jag här och får jobba med det jag verkligen brinner för, att hjälpa andra. Det är lika roligt varje gång att se fram emot och undra vilka man får möta och vilka problem man får hjälpa de med. För när man ser att de nästan dansar ut från mottagningen är härlig och ett bra betyg om att man gjort ett bra jobb.

Sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på, jag har lite saker jag skulle vilja göra men vet inte om jag hinner det idag men får kanske vänta med det till imorgon eller senare i veckan. Men vi ska nog försöka hinna planera påsken lite som är nästa vecka. Får kolla lite om de äldre barnen kommer eller om vi ska fira den själva, jag vet att sonen kommer så vi har redan beställt hans hemmagjorda köttbullar.. Ja han är expert för de blir riktigt goda och vi alla gillar dem. Sen får jag göra jansons frestelse för det har lilla junior redan bestämt och han är tokig i den haha ja han skulle kunna äta den hela tiden om han fick så jag har lovat att göra en stor som han kan äta av flera gånger. Och godis vill de ju ha så det ska vi också köpa men det får jag ta när jag ska handla senare i veckan, men kan vara bra att planera lite redan nu så jag vet vad jag ska köpa och inte. Men vi brukar lösa det ganska enkelt och det blir alltid uppskattat.

Myser ner mig en liten stund till och mediterar innan det är dags att börja dagen och väcka barnen så vi alla kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Så underbar att kunna jobba med den man tycker om. Ha en trevlig dag

nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är något jag verkligen är tacksam för 😊 Tackar och jag hoppas du med haft en trevlig dag

nouw.com/positiv5barnsmamma