Tillverkning av tvål med mina tjejer.

Vart ett bra möte idag och det känns skönt att vi kommer få som vi vill, det känns lite skönt efter många bakslag. Och jag tror det kommer bli till det bästa för oss alla. Hämtade paket så mina tjejer vart glada då våra saker till tvåltillverkningen kom. Och vi kunde inte vänta utan vi gjorde en sats på en gång så nu ska den stå och stelna till ordentligt innan dem får använda dem sen.
Vet inte vem av dem som gillade det mest. Dem gjorde upp vem som skulle välja färg och vem som skulle välja doft jag är lite imponerad över deras samarbete. Man blir lite stolt när sånt händer.

Film jo då det vart det men ingen skräck och det slutade med att sonen somna, döttrarna ledsna och gick till sina rum och jag vart själv kvar haha ja så kan det bli ibland. Men jag är nöjd med dagen och jag tror även mina trollungar är det. Och jag tror tvålen kommer bli riktigt bra så nu måste jag iväg och se om jag kan hitta några roliga formar som vi kan använda för jag misstänker dem kommer vilja göra fler sen hihi och ja jag förstår dem för det är roligt. När mina äldsta var små så gjorde jag egna tvålar till barnen med leksaker i och jösses vad dem badade och tvättade sig haha men vi hade roligt.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan och kika på ett avsnitt innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer