Tillväxt är obekväm. För att du aldrig har varit här förut.

Growth is uncomfortable.
Because you've never been here before.

Tillväxt är obekväm.
För att du aldrig har varit här förut.

Ja att utveckla sig och kliva utanför sin komfortzon är läskigt och väldigt jobbigt men det är väldigt lärorikt också. Du kommer lära dig saker om både dig själv och de runt dig. Och ja det är obekvämt att göra saker man inte är van vid för vi människor är vanemänniskor och går vi utanför våra vanor så blir det obekvämt för vi har inte riktigt koll på läget.

Och ja så kan det vara med andra områden också i våra liv vi växer åt olika håll.
Och det kan kännas obehagligt men det är helt ok för du har ju aldrig varit här tidigare och nu kliver du utanför din komfortzon och då är det helt ok att känna obehag för du har inte riktigt koll på vad som ska hända eller inte..
Men det är ok för när du kliver utanför din komfortzon så växer du och utvecklar dig själv. Du stärker din självkänsla enormt när du går utanför din komfortzon.

Och vart skulle du vara om du aldrig kliver utanför din komfortzon?

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Det är då sant det du skriver, så känner jag mig när jag tar alla mina beslut. Det är inte lätt men man lär sig många saker

nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är ju när vi kliver utanför komfortzonen som vi lär oss väldigt mycket och ja ibland är det bra saker och ibland mindre bra.

nouw.com/positiv5barnsmamma