Tillsammans kan vi göra stora förändringar.

Godmorgon redan onsdag och mitt i veckan, så härligt snart helg igen och en ledig sådan.
Idag är det inget speciellt på schemat mer än att vänta på leverans av mer material till fler drömfångare. Men jag får kanske sätta mig och skissa lite på nya objekt att måla, äldsta dottern sa en sak häromdagen som jag funderat på.
Jag ritade ofta några saker när de var små och ja kanske skulle fräscha upp dem kunskaperna igen och se hur det resultatet blir på en tavla.

Älskar dessa mornar när jag får njuta av att se solen gå upp och det spelar ingen roll om jag gör det själv eller tillsammans med andra. Jag blir påmind att oavsett vilka bekymmer jag har så är världen otroligt vacker ändå och varje ny dag har jag en chans att göra det jag vill. Det sista året har jag gjort ganska många förändringar i mitt liv och ja universum är väldigt stor och jag är liten men jag kan ändå göra skillnad. För även om jag bara gör lite så kan fler göra samma sak och till slut blir det en stor sak. Tänk så här, om alla skänkte en (1) krona till låt oss säga "Min stora dag" organisationen. Ja en krona från mig är ju inte mycket, men tänk om alla i vårt avlånga land skulle göra samma sak? Vi är 10 171 524 (enligt statistik sidan jag googlade upp och den hittar ni HÄR ) och låt oss säga att ca 10 miljoner sätter in en krona var då blir det en massa pengar. Så vill du göra något så tveka inte! För du är inte ensam i universum. Tillsammans kan vi göra en stor skillnad.

Vart lite funderingar på morgonen :) Men nu är det dags att väcka upp barnen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jätte fina dina drömfångare ❤Man känner sig starkare om man vågar ändra saker i sitt liv.
Ha en skön dag😃
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack fina 💕 Ja man växer när man gör förändringar 😀 Tackar o du med får ha en skön dag 💕nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229