Tillit är det lättaste i världen att förlora, och det svåraste i världen att få tillbaka.

Trust is the easiest thing in the world to lose, and the hardest thing in the world to get back.

Tillit är det lättaste i världen att förlora, och det svåraste i världen att få tillbaka.

Ja tillit är svårt att få och när man väl har det så är det så lätt att förlora det och risken är att man inte får tillbaka den sen.
Det finns många sätt att förlora någons tillit, och när man väl har lyckats förlora den så är det inte säkert man får tillbaka den och skulle man få tillbaka den så är det endast en liten del man får tillbaka för den som man förlorade tilliten till kommer inte våga lite på dig på samma sätt som innan igen.

Och det är viktigt att tänka på hur vi är mot varandra, för den där tilliten vi ibland kan känna inför varandra ska man vara rädd om och när vi sviker någon så måste vi inse att det aldrig kan bli som tidigare mellan er igen.
För att när man har byggt upp en tillit och sen sviker den så blir det inte samma sak igen, man kan inte få tillbaka det man förlorade utan det blir en mindre och kanske ingen variant efteråt.

Så tänk på det när du sviker någon, för det är ett val du har. Även om ni blir osams eller hamnar på olika vägar i livet så det förtroendet du fick och den tilliten du hade för någon ska inte innebära att man ska berätta allt om den andre för den tilliten kommer slå tillbaka på dig själv.

Gillar

Kommentarer