Tiden flög fram idag.

Dagen flög fram i dag och ja den erbjöd nog lite mer än jag ville ha så en sak fick åka i soporna men det var ett gemensamt beslut så vi är nöjda med det och hoppas det stannar vid det sen. Fick en bra dag på jobbet och ja det var ett kort pass men jag hann med en hel del och lämnade över KP ansvaret redan idag till min efterträdare så det var skönt på ett sätt även om vi inget sagt till brukarna än men det kommer innan jag går på min semesterledighet och ja det ska bli skönt för det är något vi alla sett fram emot att få vara lediga tillsammans och bara njuta av dagarna och ta dem som de kommer.

Ja det kommer verkligen bli en spännande tid jag har att se fram emot och både jag och barnen tycker det ska bli spännande.
Imorgon är det min muntliga redovisning som ska bli av och sen kan jag släppa det här med studier tills jag känner för att studera igen men då kommer det nog bara bli någon kortare kurs i såna fall men man vet ju aldrig för det är ändå lite roligt att lära sig nya saker. Och det finns ju kurser i nästan allt i dagens läge så ja jag kommer nog hitta någon jag blir intresserad av och har faktiskt en fundering redan nu och vet att den kommer nog gå en kurs i sommar så ja vi får se om jag går den för den går lite hand i hand med den jag är på väg att avsluta nu och något jag verkligen varit intresserad av sen min farfar gick och lärde sig zonterapi.
Men vi får se när det blir.

Nu tänker jag snart byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer