Tankar o hur det ska vara står ofta i vägen för det som kan bli.

Tankar o hur det ska vara står ofta i vägen för det som kan bli.
Tro på dig själv istället.
Låt dina drömmar få en chans.

Ja ofta har vi en uppfattning om vad andra tycker och tänker om olika saker eller situationer, MEN har vi någonsin frågat?
Tänk om vi har fel? Och vad spelar det för roll vad andra tycker egentligen?
Det är ju DU som ska göra det och leva med det.

Tro på dig själv istället och vet att du kan klara det. Du kan klara mer än du tror är möjligt.
Det du drömmer kan bli din verklighet om du tillåter det och tror på dig själv.
För de som har åsikter har oftast inte modet att gå efter sina egna drömmar.
De som peppar dig tror på dig och vill se dig lyckas. Och det är oftast de som själva skapar sin verklighet som vet att du också kan göra det.

Dina tankar kan också ställa till det för vi lär oss saker av de vi växer upp med och de gjorde samma när de växte upp så det vi har som uppfattning kan vara något som din mormorsmormor kanske lärde sitt barn som sen har gått vidare och det innebär inte att det är sant även om de trodde det var så. För detta är en uppfattning som ni inte utforskat för det har alltid varit så och ja en sån sak kan faktiskt hindra dig från att våga gå den väg du vill. För det är den väg du behöver gå för att komma dit du vill.

När du börjar tro på dig själv och din egna förmåga det är då det händer magiska saker, för du kan skapa det liv du vill ha och drömmer om. Den enda som hindrar dig är dina tankar och din uppfattning o hur det ska vara.
Men tänk om det där "pladderpuckot" (dina tankar) tystnar och du börjar tro på dig själv och får nya uppfattningar att du kan klara det.... Då kommer dina drömmar bli din verklighet, så tveka inte utan gå efter de för jag vet att du kan!

Gillar

Kommentarer