Tacos, film och en massa mys har det blivit idag.

Ja idag vart det en del samtal men det var bra samtal och sånt som jag kan ha nytta av senare också. Ibland är försäljare riktigt trevliga att prata med. Fick även glädja en bekant med lite varuprover och även äldsta dottern fick en chans att prova fotkrämen jag gillar så mycket. Har hunnit plugga lite men ja det var ändå lite roligare att beställa saker till nya mottagningen så en kaffemaskin är beställd sen får vi se om den hinner komma i tid eller om det blir lite senare än jag tänkt mig. Lite nya verktyg fick det också bli och ja det ska bli spännande att få hem de och börja använda de.

Efter lite handling med lilla E (mat och fika till idag) innan vi hämtade lilla barnbarnet som tyckte att hade jag inget fika hemma så skulle hon bli arg på mig... Haha ja hon är två (2) men otroligt bestämd redan, undrar vad det kommer bli av denna lilla tjej.
Så det var ju bara att fixa det så hon skulle vara glad här hos mig i helgen, sen har vi ju inga problem att fika vi heller så det löser sig alltid och alla blir glada och nöjda. Och vi passade på att äta lite tacos när vi var så många idag och jag tror de alla är mätta och nöjda.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar