Tacksam för mycket i mitt liv.

Idag har jag varit iväg och handlat presenter till min minsta med äldsta sonen och mellandottern och jag har även köpt två olika resväskor då min ena lilla var trasig. Kom hem med den lilla först men kände nej varför köpte jag inte den mellanstora, så jag bad äldsta dottern köpa den när hon var in till just den affären och det bästa var att det var halva priset på båda väskorna så istället för att betala 698 för dessa två så betalade jag bara 348 kr. Kan det bli bättre?
Och ja vi hittade presenter till minstingen som kommer bli galen av lycka för hon kommer få så mycket mer än hon önskat sig och ja hon är värd allt vi handlat. Och jag tror vi hade lite roligt när vi gick runt och valde presenterna.

Har även varit till äldsta dottern med mina tjejer och då hjälpte vi till lite med tårtan och ja det ska bli spännande att se hur den kommer se ut när den är klar. Och myste lite med lilla prinsessan, inte ofta man får tillfälle att göra det utan att grabbarna bus kommer och vill vara med. Men ja dem får gärna vara med också. Tänk att jag fått äran att vara mormor till dessa tre små busungarna. Och att jag får vara en del i deras liv det är något jag är tacksam över. På samma sätt som jag är tacksam över att jag får vara en del i mina barns liv.
Och jag är tacksam för allt jag har i mitt liv idag och allt som kommer in i det, för jag njuter verkligen av livet och det jag får uppleva.
Just nu så gillar jag verkligen livet och även om det känns rörigt emellanåt så är det ändå min röra och jag är inte orolig för det kommer reda ut sig så småningom och jag får vara en del av det för att jag har valt det. 

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och se lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer