​Ta avstånd ifrån de människor som aldrig kommer att erkänna sina misstag.

Ta avstånd ifrån de människor som aldrig kommer att erkänna sina misstag och
som alltid kommer att få dig att känna dig som att det är du som gör fel.

Ja ibland möter vi dessa människor som aldrig kan erkänna sina misstag, och jo då vi alla gör dem det är så vi lär oss saker.
Och istället får dem dig att känna det som att det är ditt fel att dem misslyckades med något.
Dessa människor som alltid skyller sina misstag på andra och det finns alltid en orsak till varför det går fel för just dem.

Håll avstånd från såna personer för dem kommer aldrig förändra sig och dem kommer alltid få dig att känna det som att det är ditt fel även om du inte hade någon inblandning i deras handlande så kommer dem få dig att känna det som att det är ditt fel och det kommer sluta med att du ber om ursäkt för något du inte ens hade med att göra.

Dessa personer kanske inte alltid är medvetna om sitt beteende och skulle du säga det och berätta att dem gör så ja då har du fel för dessa personer gör aldrig några misstag att det går fel beror ju på andra orsaker.
Så håll avstånd med en sån person för du kommer bara be om ursäkt för saker du aldrig gjort. Och det kan vara väldigt förvirrande att bli anklagad för saker du inte ens varit i närheten av.
Men en vanlig anklagelse kan vara att det gick fel för dem för dem vart stressade när du skulle komma och ja då är det ditt fel.
Eller du andades och då gjorde dem fel även om inte du ens varit där... Nja den är nog lite i extrema fallet MEN jag har fått höra den.
Eller att hade du inte blivit född så hade jag aldrig råkat ut för detta! Ja såna saker kan en sån person vräk ur sig.
MEN det som är viktigt att komma ihåg om man råkar ut för en sån person är att det är INTE ditt fel att andra gör misstag!
Aldrig någonsin! Men vissa personer kan inte hantera att dem gör fel eller misstag och måste ha någon att skylla på.
Men det är inte ditt fel att någon annan gör misstag.

Gillar

Kommentarer