Ta aldrig ett beslut när du är ledsen.

Never reply when you are angry.
Never make a promise when you are happy.
Never make a decision when you are sad.

Svara aldrig när du är arg.
Ge aldrig ett löfte när du är lycklig.
Ta aldrig ett beslut när du är ledsen.

Nej vissa saker ska man vänta med och att svara en person som gjort dig arg är ungefär samma sak som att garanterat ångra dig vad du sagt. Även om det du sagt är sant så kan man nog säga det på ett bättre sätt än när man svarar någon när man är arg.
Att ge löften när allt är solsken och blå himmel är nog lätt men svårt att hålla när det blir grått och regn. Så vänta med att ge löften tills du vet att du kan hålla dem.
Att ta beslut kan vara jobbigt ibland men dem kan vara avgörande så är du ledsen så vänta med att ta beslut. För du kan ångra dig om du tar beslutet på fel grunder.

Ja det är nog inte lätt alla gånger och ja ibland svarar man när man är arg för den personen som gjorde dig arg är ju så dum och du blir ju så arg på just den personen. Men kommer du ångra det du sa när du var arg? Ja kanske men du kan aldrig ta tillbaka det. Så tänk efter först.

Dem löften du avger som du inte kan hålla gör att andra inte litar på dig och ja det vill man ju att dem ska så avge inga löften när du är glad och lycklig för du ska kunna hålla det löftet även om du är ledsen och nere.

Det beslut du tar kan påverka ditt liv och tar du det när du är ledsen så kanske du ångrar dig när du blir glad igen.
Vänta med att ta beslut tills du fått tid att fundera ordentligt.
Och ja vissa beslut du tvingas ta kan göra dig ledsen för stunden men det kan vända när du inser att det vart bättre.

Gillar

Kommentarer