Strålande sol hela dagen som vi fick njuta av.

Oj vilken solig dag vi fick och jag hoppas ni alla njutit massor av den och ja jag har verkligen njutit av sol och även pysslat om mig själv lite. Och det är lätt man glömmer sig själv men idag hade jag planerat att fötterna skulle bli ompysslade, så det var riktigt skönt.
Tänkte handla lite ägg när jag ändå skulle handla lite grädde men ja det var nästan helt utplockat på ägg och även andra varor var det slut på. Vad ska man säga? Det är helt galet men ja det är så världen ser ut just nu så vi får väl göra det bästa av situationen.

Ja då är det söndag och veckans sista dag är snart slut och ja denna vecka har varit väldigt lärorik och jag är supernöjd med allt som den inneburit för mig och jag börjar inse vad jag vill göra och hur jag vill göra det.
Får se vad framtiden kommer innebära och ja om jag får som jag vill så kommer kanske den drömmen komma fortare än man anar.
Men det finns lite att jobba på innan det är dags hihi

Myser ner mig i soffan och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,
vi njöt som bara den i solen även fast det var lite kallt☺️
nouw.com/mrsbuchet
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Härligt o snart kommer värmen också 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma