Stanna upp och vänd dig om. Se vägen du gått och alla hinder du tagit dig förbi.

Stanna upp och vänd dig om.
Se vägen du gått och alla hinder du tagit dig förbi.
Inse hur långt du kommit.
Du är fantastisk.

Ja ibland behöver vi stanna upp och se bakåt för att vi ska inse hur långt vi faktiskt kommit och hur många hinder vi redan tagit oss igenom. Inse hur fantastisk du är och hur stark du är som redan kommit så långt som du faktiskt gjort.

Vi går alla på vår väg genom livet och ibland tycker vi att vi står och stampar på samma ställe hela tiden och då kan det vara bra att stanna upp och se bakåt för att inse hur långt fram vi är och att vi redan klarat av en bra bit på vår väg även om själva målet känns jättelångt bort så har vi redan kommit en bra bit på vägen.

Så ge dig själv en klapp på axeln och inse hur duktig du är som redan kommit dit där du är idag.
För du har redan nu tagit dig igenom en del hinder och för att komma dit där du är idag så behöver du vara stark och du är fantastisk som kommit dit där du är idag.

Gillar

Kommentarer

Ecomagazine
Ecomagazine,
Vad fint skrivet fina du. Vill inte vara sån men läs min senaste inlägg om hur mycket jag kämpat och klarat saker som du säger. Det känns viktigt att säga till alla: Se dig själv i spegeln och säg till den peresonen i spegeln att du är bra, du är grym vacker och bra. Kolla mitt inlägg om just det ämnet: http://nouw.com/ecomagazine/winners-never-quit-and-quitters-never-wi-2--36808230
nouw.com/ecomagazine
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack fina du, ja det är viktigt att inse man duger som man är och att man är bra precis som man är och gör det bästa man kan ❤ ska gå in o kika
nouw.com/positiv5barnsmamma
Ecomagazine
Ecomagazine,
GOTT NYTT ÅR OCH NYTT ÅRTIONDE🌸
nouw.com/ecomagazine
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Gott nytt år till dig med o en önskan att du får ett årtionde som du vill ha det ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Ecomagazine
Ecomagazine,
❤️❤️❤️
nouw.com/ecomagazine