Spelkväll och soffmys för avsluta denna helg och vecka.

Vart inte riktigt som jag tänkt mig idag men jag älskar ändå hur dagen vart. Fylld av kärlek och gemenskap och en massa glass och gofika med familjen som avslutades med en spelkväll och ja den vart uppskattad av oss alla.
Första måltiden av gårdagens matkasse vart en trevlig överraskning för oss alla och väldigt omtyckt, Kummel med potatisgratäng och ugnsrostad broccoli, riktigt gott och alla åt med god aptit så det vart helt slut i skålar och byttor. Får se vad de anser om de andra måltiderna som är från kassen i veckan som kommer.

Plockat med lite rentvätt och samlat ihop den smutsiga så ja det finns en chans att tvättmaskinen får jobba lite imorgon. Förberedelserna för veckan som kommer är färdiga och ja det kommer bli en intressant vecka med lite annorlunda och väldigt varierande innehåll men jag tror vi alla kommer bli nöjda. Jag har en del inplanerat men ändå kommer det finnas både tid och plats för lite sånt som inte går eller är inplanerat. Och även om ingen bebis kommit än så väntar vi med spänning då det börjar närma sig BF och ja vem vet när lilla fröken vill komma ut.

Myser ner mig lite till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer