Spelat spel och förlorat stort mot minstingen i familjen.

Dagen har gått ganska fort och frysen är fylld med glass igen. Och kylen är fylld den med så nu klarar vi oss ett tag till. Barnen var sugna på hamburgare men jag var mer sugen på grillkryddad karré. Så det var vad jag gjorde till middag och till köttet så vart det potatissallad och en sallad med fetaost till. Så gott det var och nu längtar jag ännu mer till flytten så vi kan grilla och det tror jag vi kommer göra väldigt ofta i början.

Lilla E och jag har spelat lite spel, ja jag förlorade men hon var nöjd och glad. Så nu har hon myst ner sig i soffan en stund och kikar lite på youtube på tv medans jag sitter med datorn och skriver lite. Har även slagit in paketen till sonen som vi ska fira imorgon.
Och det är nog på barnen man ser att man själv blir äldre för även om man fortfarande känner sig som 25 så måste man inse att man är nog lite äldre än så och särskilt när barnen också har passerat den åldern.

Myser ner mig jag med i soffan och kikar på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Hannagrav
Hannagrav,
Vi spelade också spel idag och jag förlorade, dålig förlorare som jag är så lämnade jag spelet och tog hand om tvätten istället😅
nouw.com/hannagrav
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag satte mig vid datorn haha
nouw.com/positiv5barnsmamma
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas du får en fortsatt fin helg! 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o detsamma till dig 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma