Spela spel och bara njuta av dagen kommer det bli i dag.

Godmorgon njuter av mitt morgonkaffe och lyssnar på lite youtubeklipp och ja det finns många roliga saker man kan lyssna på.
Idag har vi inget inplanerat förutom att barnen vill spela spel och ja det har jag tänkt vi ska göra.
Sen får vi se vad mer vi kan hitta på för roligt. Köpa lite lördagsgottis är något jag vet lilla E vill göra i alla fall så det ska vi med göra och då kanske jag kan ta tag i det där med pant haha det har samlats på hög igen och nu är det fullt så det är dags att ta med det till affären så vi kan få tomt på det här hemma.
Ja det har handlat mycket om rensning denna vecka men det är skönt för det ger utrymme för nya saker i mitt liv. Vi var iväg till en glad tjej igår med sånt E ville ge bort (kläder) som hon av någon anledning inte vill ha kvar längre. Och det är skönt när man kan göra sånt.

Vi har verkligen njutit av denna lediga vecka och ja även om E och jag pratat om att åka ner till Ullared igen så ska vi se när vi kan göra det och jag skulle vilja åka iväg med sonen också och göra något även ta en tur med lilla E till grannkommunen och handla lite mer kläder åt henne men det får bli lite längre fram då dem börjat med julskyltningen så hon får se allt sånt för det är så mysigt.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan lite och kika på lite fler klipp medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag och njut av allt du har runt dig kram kram


Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är också vaken medan alla andra sover... Det finns mycket jag vill göra men jag vet inte hur mycket jag hinner. Jag ska hämta och skicka tillbaka ett paket, handla och kanske åka till skogen och titta om det finns trattkantareller. Ha en fin dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Oj du har fullt upp idag och jag hoppas du hittar lite svamp. Tack och du med får ha en fin dag. ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma