Spel och prat om livets mysterier.

Dagen har gått fort och jag mår bättre och magen är mer samarbetsvillig än i går. Så det är skönt och jag kan återgå till min vardagsplanering igen. Och barnen ser fram emot morgondagen då det är en ledig helg som vi alla har att se fram emot.
Och även om jag vet vad jag har att göra så kommer det ändå bli skönt med ledigt i helgen. Då kan vi njuta av god mat och ledighet och jag vet nog vad barnen vill göra så ja vi får se vad det kan bli.

Idag bestämde lilla E att vi skulle göra pytt-i-panna till middag och ja jag protesterade inte direkt, för nu var det länge sen vi åt det och ja hon har redan bestämt att hon vill äta det på lördag igen haha men ja vi får se hur det blir med den saken.
Sen har vi spelat lite spel och ja då brukar det bli en del prat om lite allt möjligt. Många intressanta diskussioner blir det och kanske sånt som jag inte riktigt tänker på men som hon ändå funderat på en del eller som barnen pratat om i skolan och ja ibland kan det vara såna självklara saker som måste man ha en pappa för att få en bebis. Den diskussionen har vi haft några gånger, men ja hon lär nog få veta så småningom varför det behövs både en mamma och en pappa för att en bebis ska bli till.

Nu myser jag ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer