Sovmorgon och fnittriga småtjejer.

Godmorgon ja idag vart det en sen morgon men det är skönt att få en chans att sova lite längre och nej det brukar inte hända ofta så när det händer så är det för det behövs.
Så nu sitter jag med två småtjejer som fnittrar och småpratar lite och det låter så mysigt och får mig att inse hur min barndom var och vad annorlunda man kan resonera som förälder, men ja mina föräldrar gjorde det de ansåg var bäst även om jag kan ha en annan åsikt om det idag.

ÄR tänkt jag ska hålla på i trädgården idag och ja även om det ser molnigt ute så ska jag ändå gå ut och hålla på lite tänkte jag så lite varma kläder och handskar får det bli så mitt ogräs får sig en omgång hihi för det har haft en tendens att bli lite mycket, men det är ju snabbt åtgärdat och sen kan jag gå in, tända en brasa om jag vill och sen ta en kopp kaffe och bara njuta av livet lite.
Det är så härligt och jag ska även se över växterna och ta in dem som ska in och sen de krukor som är tomma ska ställas undan. Inser att jag saknar ett skjul eller något där jag kan ställa sakerna men ja jag får göra det bästa av det och ställa det där det finns plats.

Nej nu tror jag det är dags för lite frukost innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag ska plantera två rosor som jag köpte igår

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Vad roligt då har du något att se fram emot i vår o sommar sen när de blommar 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma