Sovmorgon

Godmorgon ja idag lyckades jag med något jag sällan får till och det är att vakna sent, ja jag var vakna tidigt men lyckades somna om och det är sällan det händer. Men jag klagar inte utan njuter för delar av familjen sover fortfarande och det får de göra tills de vaknar av sig själva. Idag blir det att njuta av dagen för vi har ingenting inplanerat. Vet att barnen vill träffa sina kompisar och ja idag får de gärna göra det efter en heldag tillsammans med mig så slipper de umgås med mig om de inte vill haha som tonåring är det nog mer straff att tvingas umgås med familjen en hel dag utan att få träffa sina kompisar men ja det var inte direkt några protester igår så de gillade nog det lite även om det skulle vara riktigt hemskt att erkänna det. Men de var ändå med och såg lite på Kalle Anka innan vi öppnade paketen igår.

Jag ska pilla lite med nya mobilen och se vilka funktioner den kameran har och sen även plocka bort min gamla Tassimo maskin så den nya får ta plats istället. Sen får vi ta fram lite mer gottis till kvällen och kanske kan vi se en film eller två och bara njuta av dagen. För ja det tänker jag göra oavsett och sen så får vi äta lite mer julmat och ingen har protesterat över det heller så ja de gillade nog maten väldigt mycket men sen får vi göra uppehåll på julmaten och bara äta något annat imorgon men det tar vi då.

Nu myser jag ner mig en stund till innan familjen vaknat så vi kan äta lite frukost tillsammans innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer