Söndag morgon och vi har fått vintertid.

Godmorgon ja då har vi gått över till vintertid och jag hade missat det totalt men det är skönt för nästan alla klockor ställer om sig själv här hemma så det slipper jag tänka på. Och antagligen var det därför som jag totalt missade att vi gick över till vintertid i natt.
Idag ska står det lite shopping på min agenda och sen ska resterande familjen komma och fira våran 8- åring. Sen ska det nog vara slut med allt firande för i år men hon är väldigt nöjd med allt hittills och hon har haft en kompis sovit över i natt så nu sitter de i soffan och spelar lite spel medans jag får sitta här och njuta lite av morgonens första kopp kaffe.

Att vara mamma till viljestarka tonåringar är inte lätt alla gånger men det är väldigt givande också och man får verkligen följa dem och se deras utveckling och det är tufft att vara ensamstående förälder men väldigt givande man får så otroligt mycket tillbaka. Dottern och jag hade lite diskussioner igår om det här med online träffar och att en del som skriver är något helt annat än den de utger sig för att vara. Och ja det är inte alltid lätt att veta men det finns så mycket oärliga människor där ute men även väldigt ärliga så det kan ibland vara väldigt svårt att veta vilka som är vad. Men man lär sig det så småningom även om det kan vara väldigt svårt när man är ung.

Myser ner mig en stund till bredvid de små och börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är så härligt med dessa samtal

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är det verkligen ❤

nouw.com/positiv5barnsmamma