Söndag morgon och solen skiner.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och solen som skiner in genom fönstren, kan det bli härligare?
Barnen sover sött och snart ska jag fixa lite gofrukost åt oss och idag har sonen beställt räkmackor så ja äggen kokade jag i går och räkorna står i kylen. Lilla E tar nog bara äggmacka med majonnäs. Själv tar jag bara räkorna, vi är alla olika så det är väl tur vi alla kan göra som vi vill. Och idag har jag funderingar på om jag ska grädda våfflor, har ett recept på glutenfria som ska vara enkla att göra så ja det måste jag ju testa. Tror barnen kommer gilla det, men får nog åka ner till affären då jag glömde köpa grädde igår.

Mysa med barnen och pyssla om sig själv lite har jag tänkt det ska bli i dag, för nu behöver mina fötter lite ompyssling och jag fick ju hem ny salva igår då jag hämtade ut paketet. Så skönt och ja det är ganska vanligt att man tar hand om andra men sällan sig själv och då är det bra om man kan planera in det så som man gör när man planerar att hjälpa andra.
Och ja jag vet att jag kommer få en liten som också vill sitta i fotbad, ska kolla om jag kan hitta en ordentlig balja som jag kan köpa in sen för den jag har nu är lite stor och otymplig. Den funkar nu men det blir enklare om man har en mindre. Men ja det blir en senare fråga att lösa hihi

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till och vänta tills barnen vaknar så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag och var rädda om er kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter som en härlig dag. Ha en trevlig dag ❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det tror jag med det kommer bli 😊 Tackar o du med får ha en trevlig dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma