Söndag morgon och njuter av dagens första kopp kaffe.

Godmorgon ja då har vi kommit till söndagen och det är en vecka kvar till första advent. Jag har inte pyntat någonting än utan vi tar det nästa vecka har jag tänkt mig då jag behöver köpa timers och förlängningssladdar först så det finns där det kan behövas.
Och ja vi ska handla nästa helg så då får det bli inköp av allt sånt men jag ska ta fram alla sakerna i veckan och kolla om det finns glödlampor och sånt som fungerar till alla annars får jag lägga till det i min inköpslista.

Så idag får vi bara ta dagen som den kommer, vilket jag verkligen gillar. Plocka lite med rentvätten och sen pyssla lite. För det är något vi gillar och kanske baka lite också om vi känner för det.
Men framför allt så får det bli en dag då vi bara gör det som vi känner för och lagar god mat samt umgås. Kanske tänder en brasa i spisen bara för att vi vill och kan och för att det är mysigt.

Men först lite mer kaffe och sen mysa ner mig i soffan och vänta på att barnen ska vakna så vi kan ordna lite mysfrukost.
Ha en härlig dag och njut av det du har runt dig kram kram

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,

Godmorgon vännen samma här har jag ej heller pyntat något en här hemma utan det får bli under veckan som kommer att göra det ...Passar på att önska dig en underbar trevlig söndag Kramar

nouw.com/rydell013
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon vännen @Rydell013 tackar o du med får ha en trevlig söndag kramar

nouw.com/positiv5barnsmamma