Söndag morgon och jag njuter av min morgon medans familjen sover.

Godmorgon ja då har vi kommit till söndag och sista dagen denna vecka. En vecka som varit väldigt annorlunda men ja alla anpassar sig efter det nya och jag uppfattar det som en positiv start för barnen i skolan även om den var på distans.
Så vi får se vad de beslutar i veckan om det blir fortsatt distansstudier eller om det ska gå tillbaka till skolorna. Ja det återstår ju att se men jag är nöjd med veckan som varit och jag tror att även barnen är det.

Veckan som kommer blir en lugn vecka med lite jobb och studierna fortsätter för barnen. Sen får vi se vad mer det kan bli för roligt som händer. En lugn vecka har vi framför oss i alla fall och det ser vi fram emot även om barnen kan tycka det blir lite långtråkigt att sitta hemma hela tiden så ja de går iväg och umgås med kompisarna sen så jag är inte orolig att de sitter still för mycket. Utan de går ut och rör på sig en hel del och det är ju bra nu när de inte kan ha idrott i skolan. Men ja lärarna är uppfinningsrika även om barnen är det med så gillar jag deras upplägg för deras praktiska lektioner. Slöjden där gick läraren igenom alla säkerhetsföreskrifter och visade hela maskinparken i träslöjden och i idrotten fick de som uppgift att gå ut och gå och ta en selfie som de skulle skicka till läraren när de var ute. Så ja de tänker lite utanför boxen och det är väl lite så vi får göra nu i dessa tider.

Nej nu tänker jag mysa ner mig en stund till medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Godmorgon kära du
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
helenenordvik
helenenordvik,
Ha en fin dag:)
nouw.com/helenenordvik
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en fin dag 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma