Som att säga att du inte har tid att stanna och tanka för att du är upptagen med att köra bil.

Att säga att du inte har tid att utveckla dig själv och förbättra ditt liv,
är som att säga att du inte har tid att stanna och tanka för att du är upptagen med att köra bil.
Så småningom kommer det ikapp dig.

Ja ibland måste vi stanna och fylla på vår egna bensin/energi tank för att orka gå vidare. Och nej även om du inte har tid så kommer du tanka bilen för du vill komma framåt och ja det är samma sak med dig själv och ditt liv, fyller du inte på din tank med jämna mellanrum så kommer du inte kunna komma framåt för det finns ingen energi eller kraft kvar.

Och att utveckla sig själv kan handla om att bara se på sitt liv och inse att man är nöjd med det man har och sen inse att man har det liv man vill leva. För ibland så kör vi bara på och inser inte att vi redan är i mål utan vi strävar efter något som vi kanske inte ser redan finns där.

Så stanna upp och tanka på din energi för gör du inte det så kommer du inse förr eller senare att din energi är slut och du kommer inte längre framåt utan du står helt still. Så även om det inte handlar om stora förändringar så stanna upp ibland och ladda dig själv och fyll dig med ny energi så du kan fortsätta framåt men glöm inte det som redan finns där och väntar på att du ska njuta av det.

Gillar

Kommentarer