Sol, värme, glada och nöjda barn gav en nöjd mamma.

Vilket väder det vart idag, massa sol och värme. Så jag kan inte klaga även om dagen inte vart som jag planerade. Men tjejerna vart glada och nöjda med munkarna och ja även sonen fick smaka lite så han med vart nöjd. Jag fick glada barn så jag var nöjd.
Passade på att handla lite när vi var ner och köpte munkarna och hade turen att hitta glutenfritt pizzakit billigare så idag till lunch fick jag mumsa på lite pizza och det blir inte så ofta man gör den hemma men ja den är mastig så halva åkte in i frysen så jag får mumsa på den vid ett annat tillfälle. Gillar att gå i affärerna och hitta saker vi gillar till fyndpris.

Dagens middag var lite intressant från Linas matkasse då jag skulle göra en bearnaisesås eller en fuskvariant själv, lilla E gillade inte den men jag och R gillade den men det vart så mycket mat kvar så ja vi har till lunch imorgon och vill inte tjejerna ha så finns det lite pan pizza eller plättar om dem hellre vill ha det. Men jag kommer nog njuta av samma som idag och kanske ännu mer sol och värme, jag kan ju alltid hoppas. För vi har inget inplanerat i morgon utan bara ta dagen som den kommer.

Men nu myser jag ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
MissJohansson
MissJohansson,
Intressant det lät! Spännande! Hoppas att du har haft en fin dag! Kram! Natti!
nouw.com/missjohansson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja den vart mycket bättre än jag trott 😊 Hoppas din dag också vart fin och sov gott när det blir. Natti kram
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ännu en dag att lägga till i det goda minnets bank
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja där man kan ta fram under vinterns kalla dagar 😊🌞
nouw.com/positiv5barnsmamma