Sol, shopping och dyra jordgubbar.

Ja idag vart det inte många inlägg men så kan det vara när tekniken strular. Jag och tjejerna har haft en kanonbra dag med shopping och en massa mys så jag är nöjd. Midsommar kan komma då maten är inhandlad och även om jag kan tycka dem där jordgubbarna var i dyraste laget så köpte jag dem för jag vill verkligen ha jordgubbar och glass på midsommarafton. Och grillat till kvällen så det har jag köpt hem också. Sen vart barnen glada då jag hade med mig glass hem från Lidl och ja vi gillar den verkligen då det finns många att välja mellan och goda är dem också.

Ja dagen började som en grå morgon men solen kom fram sen och vi har verkligen njutit av den idag och även många med oss, vi hade tur när vi åkte in till grannbyn tidigt för att handla på Lidl för det var lite folk där då men sen när vi skulle till dem lokala affärerna här i byn så var det massor med folk och ja på det andra stället så var det enormt mycket folk och vi trodde vi skulle få åka igen då det var så mycket bilar på parkeringen men ja folk skulle till den där affären där man köper alkohol och vi vart väldigt förvånade då det var en låååång kö utanför den butiken, så när vi kom in i butiken så var det inte så många där och det var skönt.

Men nu har jag myst ner mig i soffan och kikar på lite film med lilla E innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Fattar inte varför så jäkla dyrt..😳
nouw.com/jenniesh
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Nej inte jag heller, blir ju värre o värre för varje år.
nouw.com/positiv5barnsmamma