Smärta får människor att förändras. Men det gör dem också starkare.

Pain makes people change.
But it also makes them stronger.

Smärta får människor att förändras.
Men det gör dem också starkare.

Ja smärta vill man ju inte ha och när man har något som smärtar i ens liv så vill man ju försöka bota det eller ta bort det.
Och även en förändring kan göra ont men man vet att det kan komma något bra ur det hela också.
Ja så kan det vara med många saker i ens liv och som en förlossning så vet man det gör superont att föda ett barn men man vet ju att man får något för den där enorma smärtan och man vet ju att den avtar när väl barnet är fött.

Men även om smärtan skapar en förändring hos den som har smärtan så gör den oss också starkare, för vem har gått igenom en smärtsam sak och blivit förändrad som inte blivit starkare av det?
För vi blir starkare när vi går igenom något som förändrar oss, oavsett vad som gör oss förändrade.

Men att gå igenom något smärtsamt skapar dig en förändring för du vill ju inte ha kvar det som gör ont och det ger dig erfarenhet som gör dig starkare.
Den erfarenheten kommer du bära med dig resten av ditt liv och varje gång vi möter något hinder på vår väg genom livet så kommer vi få nya erfarenheter och nej alla smärtor skapar inte en förändring som är jättestor men om du lägger handen på en varm platta så kommer du nästa gång se över en extra gång så inte plattan är igång eller varm innan du lägger handen där. Och det är en erfarenhet som skyddar dig för den skadade dig och gjorde ont men det innebär ju inte att det är en stor förändring, för du kastar ju inte ut spisen och slutar använda den för att du brände dig på en varm platta.


Gillar

Kommentarer