Småprat med sonen som redan är vaken.

Godmorgon ja då har vi kommit till fredag och vi har helgen som väntar runt hörnet och jag har inte så mycket inplanerat vilket är superskönt. Kommer bara ta dagarna som dem kommer innan skolan drar igång på måndag igen för mig med föreläsning och ja det ska bli intressant att se alla igen och att få börja lite smått igen. Även om barnen inte är så jätte pigga på att börja skolan igen så ja det är skönt när man väl kommer igång men det är många saker som ska fungera nu då stora E ska byta skola och gå upp i högstadiet, sonen börjar sista året där innan han ska till gymnasiet och ja det är en hel del prat om vad han ska söka och vad han vill jobba som när han blir "stor" och ja det är mycket man ska tänka på när det gäller val av gymnasiet. Men jag är inte direkt orolig för hans skull då jag vet att han kan klara det om han vill.

Döttrarna har ledigt nästa vecka med sen börjar dem med i skolan men ja sonen och jag börjar nästa vecka så det är skönt att rutinerna kommer börja för oss alla snart och även om döttrarna har lite längre ledighet så är det ändå lite rutiner som börjar nästa vecka och ja dem behöver komma i säng tidigare än nu under sommaren och kanske komma upp lite tidigare men det är väl så det ska vara när man är ledig, att få sova länge på morgonen är ju superskönt om man nu kan det...

Nej myser ner mig en stund till medans jag väntar på att tjejerna ska vakna, får småprata lite med sonen som redan är uppe.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar