Sluta låta människor som gör så lite för dig, kontrollera så mycket av ditt sinne och känslor.

Stop letting people who do so little for you control so much of your mind, feelings and emotions.

Sluta låta människor som gör så lite för dig, kontrollera så mycket av ditt sinne, känslor och känslor.

Ja vi blir påverkade varje dag av andra människor och ibland blir vi besvikna över att vi verkar göra allt för en person som aldrig gör något för oss. Och ibland gör en person så mycket mer för oss än vad vi gör för dem.
Och blir du besviken så sluta gör så mycket för andra om dem inte gör något för dig.

För en del vill du ska göra massor för dem, för det är bekvämt för dem och dem slipper göra det själva. Men hur mår du i den processen? Ja ibland trivs vi i den rollen och en del jobbar med att göra massor för andra som dem inte kan klara själva och ja det är ju självklart helt ok så länge man tycker det själv.
MEN när man börjar må dåligt över det så ska man nog gå därifrån och släppa dem personerna.

För om en persons beteende påverkar ditt sinne och dina känslor negativt så ska du nog fundera på varför har jag den personen kvar i mitt liv? Nej även om det är en person du är släkt med så mår du dåligt så sluta ha den personen i ditt liv.
För en person som gör dig dålig är en person du inte ska ha i ditt liv och då spelar det ingen roll vilken roll den personen har i ditt liv, oavsett om det är en pojkvän eller släkting eller en vän.

Så då får du fråga dig själv, vad är jag värd? Är jag värd att bli trampad på eller att bli respekterad?
Vill jag ha personer runt mig som får mig att må bra eller bara bli påverkad negativt över att jag gör så mycket mer än vad dem gör så det kontrollerar mitt sinne och mina känslor negativt.

Ja det svaret har bara DU!

Gillar

Kommentarer