Sluta inte ... Ibland kommer de saker du hoppas på vid oväntade tillfällen.

Don't quit... Sometimes the things you are hoping for, come at unexpected times.

Sluta inte ... Ibland kommer de saker du hoppas på vid oväntade tillfällen.

Nej sluta aldrig med det du gör, för även om det känns som du aldrig kommer klara det så är det vid såna tillfällen man lyckas.
Och ibland kommer dem saker man hoppas på vid oväntade tillfällen när man minst anar det.
Dem kan komma precis innan vi slutar eller om vi slutar kanske dem skulle komma precis efter om vi orkat fortsätta lite till.

Ja vi vet aldrig när saker ska ske och om vi slutar innan vi får dem så kommer vi alltid undra, men sluta ALDRIG utan fortsätt för det kommer komma även om vi tror det kommer aldrig så kommer det när du minst anar det.
Det kan komma precis efter att du känt att nej detta kommer aldrig hända så jag slutar men av någon anledning så fortsätter du lite till och då helt plötsligt så händer det.

För ibland tar vissa saker lite längre tid på sig för att det ska hända... Och ja alla är vi olika och det jag vill ha idag kan jag få imorgon om jag jobbar för att få det, men slutar jag idag så kommer det jag vill ha aldrig att få den tid på sig som det behöver för att det ska hända.
Tänk på ett ofött barn, det behöver tid på sig i sin mammas mage för att klara att leva utanför livmodern så är det med en del saker i vårat liv också. Det behöver tid på sig för att kunna leva i vårat liv och klara sig.
Så när du känner för att sluta så tänk på att det du vill ha är på väg till dig det behöver bara lite mer tid för att bli klart.


Gillar

Kommentarer