Släpp elaka ord och ta bara emot det bästa som livet har att erbjuda.

Låt aldrig andras okunnighet stjäla ditt leende eller ditt hjärtas känslighet.
Släpp elaka ord och ta bara emot det bästa som livet har att erbjuda.

Ja många elaka ord man får höra handlar oftast om okunskap eller avundsjuka. För många gånger så känner sig folk hotade av dig och ditt liv och då "måste" de trycka ner dig för de tror av någon konstig anledning att de ska må bättre då. Men nja det gör de ju sällan.

Men såna elaka kommentarer om dig eller ditt liv eller dina val ska du inte ta åt dig för det är DERAS åsikter inte dina!
Ta bara åt dig det bästa som livet har att erbjuda. För börjar du ta åt dig sånt som är elakt så kommer du börja må sämre och sämre och varför ska du må dåligt av att någon har problem med hur du väljer att leva ditt liv?
För det är ju faktiskt DITT liv inte deras, och då är det väl du som ska trivas med det och vad andra tycker och tänker ska ju inte ha någon betydelse.

Så strunta i andras elaka kommentarer för ditt leende och ditt hjärtas känslighet ska inte få äventyras av andras okunniga elaka kommentarer. Släpp deras elaka kommentarer och ta bara emot det bästa som livet har att erbjuda dig så du får fortsätta visa ditt leende och låt ditt hjärtas känslighet få lysa igenom och vara det som vägleder dig.
Gör det som passar dig och gör de val du vill för det är DITT liv och det ska ingen annan styra över.

Gillar

Kommentarer