Själen vet alltid vad den ska göra för att läka sig själv. Utmaningen är att tysta sinnet.

The soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind.

Själen vet alltid vad den ska göra för att läka sig själv. Utmaningen är att tysta sinnet.

Ja ofta vet kroppen och själen vad som orsakar måendet och även om vi inte alltid lyssnar så kroppen brukar ta hand om det mesta för den vet hur den ska läka sig själv, även om man ibland måste uppsöka läkare och vården som är fantastisk när det gäller att laga trasiga människor så länge det är en fysisk skada. När själen är skadad så är det inte alltid läkare har kunskaperna och de som har de kunskaperna är oftast fullbokade för en lång tid framöver.

Men att låta kroppen få tid på sig att läka om det är en mindre infektion eller något annat som den kan ta hand om själv så är den stora utmaningen att låta kroppen få tid på sig och att inte lyssna på sinnet som vill fortsätta arbeta eller göra det den brukar göra.
Ibland kan sinnet ställa till det så kroppen tror att den fått tillräckligt med vila och att den har krafterna att orka gå tillbaka till det vanliga igen eller den låter dig inte lyssna på kroppens signaler när den behöver vila och då är det lätt att hamna i den berömda väggen.

Så när kroppen säger dig något så lyssna och låt inte sinnet få styra för det är kroppen som vet när den behöver något eller när det är dags att återhämta sig eller få tid för läkning.

Gillar

Kommentarer