Sitter och tittar på färgerna som börjar skifta utanför fönstret.

Godmorgon uppe med tuppen och njuter av morgonkaffet medans jag låter orden få flöda fritt, det är så skönt att få sitta själv och bara titta ut på trädgården som börjar skifta lite i färg. Grannens ormbunkar börjar gå från grön till mer rostfärger och likaså träden börjar bli lite mer brunfärgade även om det gröna är mycket mer så ser man att det är något som är på väg att ske och ja jag älskar verkligen hösten med alla dess färger bara jag slapp dessa kalla stunder men ja det är en förberedelse på den stundande vintern så idag ska jag beställa saker så vi kan använda vår öppna spis senare när det regnar och vinden viner utanför husknuten. Kommer bli så mysigt att kunna tända en brasa senare i höst när vi varit ute och kanske krattat löv eller något annat vi gjort i trädgården.

Ja idag är det löning för en del men jag som jobbar i kommunen får snällt vänta två dar till men ja det är ok det med och jag vet ju dem kommer så räkningarna försvinner ju inte dem ligger kvar där tills jag betalar dem senare i veckan.
Jag fick ett erbjudande för ett tag sen att delta i ett webinar om attraktionslagen och hur man manifesterar och ja jag har arbetat med attraktionslagen länge nu men ibland har jag väldigt svårt att manifestera det jag vill ha men jag hoppas jag kan komma en bit framåt med hjälp av denna kurs och ja den ska hålla på denna veckan varje dag så det kommer bli intressant vad den kommer ge för resultat senare.

Nu tänker jag luta mig tillbaka och njuta av min morgon innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det är sant nu byter färgerna, snart är det hösten. Så skönt med första kaffe koppen. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja den är den godaste ☕ ja jag älskar när det skiftar färg, hösten är så färgrik 🥰 Tackar o du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ett tydligt tecken om det som komma skall
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma