Sitt inte och vänta på att livet ska vara på ett visst sätt.

Sitt inte och vänta på att livet ska vara på ett visst sätt.
Livet kommer alltid att vara komplicerat.
Börja leva NU.

Ja du kommer alltid vara med om saker i livet och ibland är det bra saker och ibland dåliga, men oavsett vad det är så sitt inte och vänta på att det där du drömmer om ska hända för du missar det som sker i livet här och nu. För det är just här livet pågår; Mitt framför näsan på dig.

Och när vi väntar och drömmer om något vi vill ska hända då missar vi det som händer mitt framför näsan på oss.
Vi får uppleva saker hela tiden men vi kanske missar en del när vi tänker och längtar till det vi vill ska hända.
En berättelse jag nyss läste beskriver detta perfekt: "När Moses delade havet för att han och hans anhängare skulle kunna komma till det lovade landet så var det säkert någon som inte såg vad som hände för dem var så koncentrerade på att klaga på att dem hade sand mellan tårna i sandalerna. " Nu vet vi inte om detta verkligen hände MEN det förklarar ändå att det vi fokuserar på är det vi ser och dessa som klagade såg inte det miraklet som skedde mitt framför näsan på dem.

Så var inte som dem och klaga på sanden mellan tårna utan se vad som händer och se miraklet som sker mitt framför näsan på dig. Oavsett vad som händer dig i livet så stanna inte upp och vänta utan lev det här och nu.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Livet pågår minut för minut

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Det gör det verkligen, men vi är inte alltid närvarande minut för minut... Och då är det lätt att missa miraklerna som sker framför näsan 💕

nouw.com/positiv5barnsmamma