Sista jobbdagen denna veckan.

Godmorgon lite trött men ja det är ett kort pass och sen lite möte på jobbet innan jag får åka hem igen och sen vara ledig resten av veckan, eller ledig jag ska plugga men inget mer jobb är på min agenda förrän nästa vecka och det känns skönt.
Så idag ska jag hämta min lilla skrutta efter skolan och följa med till teaterlek och se om det fanns någon plats kvar annars får vi gå hem och göra något roligt där istället. Det fanns det när vi var där sist men när jag skulle anmäla henne så stod det att det inte fanns platser kvar.... Lite förvirrande men ja vi kanske kan få klarhet i det idag.
Tänkte jag ska handla lite innan jag åker hem och äter lite lunch.

Har en inspelad föreläsning jag ska hinna se och jag har tänkt kika på den i morgon efter jag lämnat lilla E i skolan för senare på kvällen i morgon skulle vi ha en live föreläsning till och sen ska jag även börja skriva uppgiften som ska in på fredag och sen är denna kurs slut... WOW vi har redan gått tre veckor, känns inte så men ja tiden har gått fort. Och det är roligt så det känns inte jobbigt och det är bra.
Jag ångrar inte en sekund att jag ansökte om denna utbildning, för den känns så rätt och jag gillar verkligen att studera.

Men nog om det nu är det dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så skönt, ha en fantastisk dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen ❤ Tack o du med får ha en fantastisk dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma