Shopping och en massa mys.

Ja leveransen kom under dagen så det vart shopping för mig och lilla E samt jag fick tillfälle att hämta de nya arbetskläderna jag beställt. Det vart en riktig mysig em för henne och mig som vi avslutade med lite handling av glass här i byn och sen hämtning av mat innan vi åkte hem. Ja ganska onödigt jag vet men så gott och ja ibland får man unna sig lite sånt också.

Hunnit prova lite av de nya produkterna jag fick hem och även stora E har provat och vart jättenöjd med resultatet. Precis som jag och ja jag misstänker hon kommer använda de fler gånger och ja det får hon gärna göra.
Hittade lite pyssel inne på Rusta och även presenter till en tjej som fyllt år, hoppas de kommer uppskattas. Är lite roligt att gå runt och kika och ja lilla E hittade en matta hon vart intresserad av så jag funderar på om vi ska göra om i hennes rum nu under hösten, men vet inte riktigt hur än så det kanske dröjer till våren innan vi är klara men ja det blir när det blir.

Myser ner mig i soffan med lite tända ljus och njuter innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar