Shopping, mjukglass och vattenkrig.

Hittade både det ena och det andra när vi var till second hand och ja nästa vecka kommer vi få hem både ett skrivbord till mig och ett bord med stolar till hobbyrummet. Så härligt och ja vi hittade några krukor med så jag är nöjd och en stekgryta fick vi också med oss hem så nu kan jag plantera mina skott när det blir dags för det och ja den ena behöver jag nog plantera snart nog. Men jag är så nöjd med bordet och stolarna för nu kan vi få lite ordning där nere så vi kan sitta och pyssla sen när vi vill det. Och jag vet att min minsta tjej har väntat länge (ja ända sen första dagen vi flyttade in) på att kunna sitta där nere och spela spel eller måla.

Jag ser fram emot skrivbordet så jag kan sitta där och titta ut när jag pluggar eller skriver blogginlägg, kommer bli så mysigt.
Vart en tur ner på byn så tjejerna fick köpa varsin mjukglass och ja dem vart nöjda men orkade inte äta upp så en del hamnade i soporna. Och ja idag hade vi vattenkrig haha jo jag brukar ha de med ungarna MEN nu nät vi bott i lägenheten så har vi inte haft det och jag vet att barnen saknat det och ärligt jag med för det finns inget roligare än att ge sig hän och leka med barnen.
Den dagen jag inte kan leka med dem längre ja då är det nog dags för ålderdomshemmet.
Avslutade med lite grillning och sen en massa mys och nu film.

Myser ner mig en stund i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer