​Sanningen är som kirurgi! Lögnen är som smärtlindring!

Sanningen är som kirurgi!
Det gör ont, men det botar...
Lögnen är som smärtlindring!
Det ger omedelbart lindring, men dess biverkning varar för evigt...

Ja sanningen kan göra ont men den botar... Medans lögnen kanske lindrar men den kommer alltid svida och göra sig påmind som ett kliande ärr.... Så ja sanningen är att föredra även om den gör ont.

Jag vet att vissa sanningar kanske man inte ska höra men varför inte egentligen?
För en lögn skadar bara mer än vad en sanning gör.

Och ja jag är en person som uppskattar sanningen även om den kan göra ont, för den botar faktiskt och får du höra sanningen så vet du vad du har att göra med.
Men vad är sanningen? Ja den kan faktiskt vara olika för olika personer.
Så det som är sanning för dig kanske inte är det för mig.

Ja jag vet att jag krånglar till det lite men allt beror ju på hur vi upplever saker, och eftersom vi är olika individer så kommer vi uppleva samma händelse på två olika sätt. Men det som du upplever är ju inte mindre sant än det som jag upplevt.

Så när vi pratar om sanning så måste vi inse att ett mynt har två olika sidor och ja det har även en sanning.
För om du och jag skulle vara med om samma händelse så kommer vi uppleva den på två olika sätt och jag kanske tycker den va hemsk medans du tyckte den var cool. Men din sanning är ju lika viktig för dig som min sanning är för mig.

Så när du hör någon berätta något och dem säger det är deras sanning så tro dem även om du upplevde det på ett annat sätt och har en annan sanning.
Så det är eran egna uppfattning som skapar just er sanning.
Och även om det är samma händelse och ni berättar exakt lika vad som hänt så har ni ändå uppfattat det på två olika sätt och ja det kommer märkas när ni pratar om det.


Gillar

Kommentarer