Sanningen är, om du inte släpper taget, om du inte förlåter dig själv, så kommer du inte framåt.

The truth is, unless you let go, unless you forgive yourself, unless you forgive the situation, unless you realize the situation is over, you cannot move forward.

Sanningen är, om du inte släpper taget, om du inte förlåter dig själv, om du inte förlåter situationen, såvida du inte inser att situationen är över kan du inte gå framåt.

Ja för att komma framåt så behöver vi släppa det som varit för annars kommer vi bara gå och gå men aldrig komma framåt.
För när vi håller fast vid det som hänt och inte släpper det genom att förlåta och inse att det är över så kommer vi aldrig kunna komma framåt för vi vägrar se det som är här och nu. Vi håller hårt fast vid det som varit och vägrar inse att det är slut och vi kan inte förlåta det som var och det kommer långsamt äta upp oss inifrån.

När vi släpper det och förlåter oss själva, vi förlåter situationen och vi inser att det är över, ja då kan vi fortsätta framåt och se vilken härlig människa vi vart även om vi har en erfarenhet vi kanske inte ville ha men vi tillåter inte att den erfarenheten får styra våra liv.
För när vi accepterar att det hänt så släpper vi taget om det och det kan inte kontrollera oss längre.
Nej det är ingen lätt sak att göra men det går och ja det går att använda den erfarenheten till att sprida kunskaperna så andra som är mitt i det vet att de inte är ensamma, det finns de som varit med om samma saker och som ändå kommer ur det.

För när vi släpper taget och accepterar och förlåter så säger vi samtidigt ja till livet och skapar det liv vi vill ha och vi säger även att vi är värda att få må bra och att det som hände är över.

Gillar

Kommentarer