Sänk aldrig andra människor för att lyfta dig själv.

Never put other people down in order to lift yourself up.

Sänk aldrig andra människor för att lyfta dig själv.

Oavsett hur du mår så är det aldrig ok att sänka eller dra ner andra. För du kommer inte må bättre även om du skulle tro det.
Arbeta på ditt egna mående istället för det är då du kommer må bättre och då kommer du även lyfta de runt dig och du kommer få en ny insikt i hur det kan vara att leva.

För när du mår dåligt och bara trycker ner andra så kommer det innebära att de du trycker ner kommer må dåligt och vad händer med dig då? Ja inte kommer du må bättre av det.
Utan du kommer må sämre och då blir det som ett hjul- allt kommer tillbaka till dig själv och ditt mående.
Och nej det finns ingen som kommer göra så du mår bättre utan DU måste själv göra det arbetet.

När vi arbetar med oss själva så innebär det vi vill ha en förändring och då skapar vi de förutsättningarna för det. Och när vi kommit dit vi vill innebär det att vi mår bra? Nej inte om du inte jobbar på det.
För ibland så finns det orsaker till vårat mående MEN ingen annan än DU kan bestämma dig för om du vill må bra igen och arbeta på det. Ja jag vet detta kommer stick i en del när jag skriver detta men det är tyvärr ingen mer än DU som kan bestämma hur du vill må.

Ja men jag vart av med jobbet eller jag har varit sjuk så länge eller mina föräldrar........ Oavsett anledning så är det DITT ansvar hur du vill leva ditt liv. För vill du må bra så måste du arbeta på det och ja ibland måste det ta tid att kunna läka från det man varit med om eller vad det nu är som gör du mår dåligt, Men låt det ta tid och även om du får "bakslag" så låt det kommer för det innebär att du är på väg att få ett bättre mående.

Och vad du än gör;
OM du mår dåligt, tryck inte ner andra eller sänk de för det kommer ALDRIG få dig att må bättre!

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Alltså så sant, beskriver rakt och upp ned hur mobbare beter sig...
nouw.com/psykiskohalsablogg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja o det är aldrig ok att mobba andra.

nouw.com/positiv5barnsmamma