​Saker på utsidan kan man laga, lappa ihop. Men det på insidan måste man låta läka.

Saker på utsidan kan man laga, lappa ihop.
Men det på insidan måste man låta läka.

Ja sår på utsidan kan vi sy ihop eller tejpa så det läks men får vi sår p insidan kan vi inte sätta på ett plåster utan vi måste låta det få tid på sig att läka.
Och har man ett sår på utsidan så ser folk det och låter en få tid på sig att läka den skadan, men när vi får sår på insidan så syns dem inte. Men vi måste ge även dem såren tid så dem kan få läka och även om vi även får ärr på insidan så kommer inte alla förstå dem för dem syns inte.

Vi har alla olika vägar att gå på vår väg genom livet och vissa delar kan vara snåriga och vi kan få sår på kroppen men dem kommer läka och lämna ärr efter sig på samma sätt är det när vi får sår på insidan, vissa lämnar ärr efter sig för att vi ska komma ihåg vad som gjorde det och undvika det i framtiden.

Så möter du någon som undviker att göra vissa saker så tänk på att alla ärren inte syns, fråga personen varför, och ibland kan det vara så smärtsamma minnen så den personen vill inte berätta men om den gör det så kommer du förstå varför.

Dem sår du får på insidan, ge dem tid så kommer dem läka och även om det blir ärr så låt tiden få ha sin gång för att du ska läka även på insidan.

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,