Så mysigt när regnet smattrar mot taket i uterummet.

Ja idag har vi varit lite effektiva igen och jag och lilla E har gjort chokladbollar, jordgubbspaj och jag fixade lit mer rabarbersaft, kikat på film och myst när det regnade och åskade som mest. Var riktigt mysigt och och lilla E satte sig en stund i uterummet medans det regnade och det låter så mysigt när det smattrar mot taket. Barnen tyckte det var lite läskigt med åskan men ja jag gillar när det åskar även om jag har respekt för vädrets makter så är jag fascinerad av åska och har alltid varit.

Men inte alla gillade vädret, dottern kom hem när det regnade som värst och vart blöt bara genom att springa upp till dörren från parkeringen. Men det kom massor så ja jag förstår om hon vart blöt även på den korta biten.
Men dem lovar bättre väder så vi får hoppas på det även om regnet behövs till växterna i natur och trädgård. Så vi får nog njuta inne medans det som växer ute får njuta lite av det regn som kom och som kommer under sommaren.

Nej tror jag ska mysa ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Mysigt med hemma pyssel.
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma