Rynkor betyder att du skrattade, grått hår betyder att du brydde dig och ärr betyder att du levde.

Wrinkles mean you laughed, grey hair means you cared and scars mean you lived.

Rynkor betyder att du skrattade, grått hår betyder att du brydde dig och ärr betyder att du levde.

Ja vi alla får rynkor när vi blir äldre och det kan vara ett tecken på att du skrattat mycket, och att skratta om det ger mig rynkor så ja det gör inte mig något.
Grått hår kan det betyda att du brydde dig? Ja i såna fall får det gärna bli grått, och ja det är på god väg att ta över hela huvudet men mig gör det inget.
Ärr ja det betyder du levt men det innebär inte att du levt ett fartfyllt eller farligt liv, du kan ha ärr som är både synliga och osynliga för ögat. Jag har många ärr och en del syns och en del inte och dem som inte syns kan vara svåra att förklara men ändå så vissa bär jag med stolthet medans andra kunde jag sluppit kan man tycka men ja dem finns där och påminner en hela tiden om vissa saker.

Men vi alla blir äldre och jag vet att jag tyckte det var pinsamt när mina gråa strån började komma innan jag fyllt 40 så jag färgade dem istället för som nu bära dem med stolthet, numera är jag stolt över mina rynkor och mitt gråa hår och ja även ärren är ok för mig. Även dem som inte syns för jag har gått igenom en hel del i mitt liv men det har även skapat mig till den jag är idag.
Och den kvinnan jag ser i spegeln är jag stolt över och jag är stolt över min kropp för den har gett mig 5 härliga ungar och två änglabarn som aldrig fick komma. Så även om det är några kilon för mycket på kroppen så ger den mig glädjen att få uppleva mina barns liv och jag gläds åt att få vara del av det.

Att åldras innebär för mig en ny period i mitt liv då jag får njuta mer av livet och kan se på mitt liv som den resa det varit fram till den jag är idag.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vem vill dö slät som en barnrumpa
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Inte jag i alla fall, men det har tagit mig en del år att komma till den insikten 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma