Respekt tjänas. Ärlighet uppskattas. Lojalitet återlämnas.

Respect is earned.
Honesty is appreciated.
Loyalty is returned.

Respekt tjänas.
Ärlighet uppskattas.
Lojalitet återlämnas.

Ja att kräva att få respekt av någon är dumt för det är något man förtjänar, sen att visa respekt för andra är något helt annat för mig. För jo jag visar respekt mot de flesta jag möter men en del förtjänar inte din respekt utan mer ett visade finger ut från ditt liv.
För om den du visar respekt för inte behandlar dig på ett schysst och bra sätt så varför ska du då stå ut med den personen i ditt liv? Du visar den respekt men får inget annat än skit tillbaka så ja då visar du dig själv så mycket respekt att du visar personen dörren som leder den ut från ditt liv. För du förtjänar inte att bli respektlöst behandlad av andra.

Ärlighet är något jag verkligen uppskattar och försöker lära min barn att oavsett så ska de alltid vara ärliga mot sig själva, för ibland kanske man inte ska vara helt ärlig mot andra (ex det behövs inte säga att frisyren de klipps sig i är skitful eller att kläderna inte passar den personen för sån ärlighet kan såra något så otroligt mycket och där är det helt ok att säga lite osanning som att det passar dig) men att alltid vara ärlig med vad man tycker kan upplevas som störande i en del människors ögon men om DU eller JAG inte får uttrycka vad vi tycker ärligt så varför fråga om vår åsikt ens då om man inte vill höra den? Förutom i vissa fall, men ja det där är ju något man själv får avgöra men om jag frågar dig om jag ser tjock ut så kanske jag inte vill höra att jag ser ut som en gravid flodko eller något liknande. Men om jag frågar om din åsikt när det gäller en viss situation så ja där vill jag nog ha en ärlig åsikt. Och jag vet vi alla är olika men vill jag inte höra vad andra tycker så nja jag brukar inte fråga de då heller om deras åsikt.
För i min värld så ska man svara ärligt när man får en fråga även om det kanske är lite känsligt.

Lojalitet är något man ger tillbaka när man märker att andra är lojala mot en och en lojal vän är något som man verkligen uppskattar och den kan man vara ärlig mot och även är det en person man visar respekt till.

Gillar

Kommentarer